torsdag, juni 3

Ukentlig Utsikt

På tv går det noen serier som er innspilt i Miami. Her kan vi på tips til strender, klubber, restauranter og attraksjoner. Her er tre stk som dere kan se på, som går hver uke:

MIAMI MEDICAL
Tv 3. Onsdager kl. 21.30-22.30

"Miami Medical handler om en gruppe leger som trives best mens de må jobbe med kniven på strupen for å redde pasientenes liv på et akuttmottak i Miami. Disse legene behandler bare pasienter det står om livet for, mange med skader som man normalt bare ser i krigssituasjoner.

Utenfor sykehusets fire vegger er de likevel en broket gjeng. Dr. Eva Zambrano er en arbeidsnarkoman som synes hun har for lite tid til privatlivet, mens dr Christopher Deleo er en playboy som selv synes han er et geni. Gulf-veteran dr. Matthew Proctor har forlatt en trygg jobb til fordel for utfordringene på akuttmottaket. Kontrasten er stor til nyutdannete dr. Serena Warren som fortsatt har mye å lære. Limet som holder dem sammen er sykepleieren Tuck Brody som balanserer legenes og pasientenes behov i en alltid hektisk arbeidssituasjon. Til sammen får helsepersonellet utrettet fantastiske resultater i løpet den ”gyldne timen”, de 60 minuttene etter at en pasient har blitt kritisk skadet. Behandlingen i løpet av denne perioden kan være forskjellen på liv og død."







CSI Miami
Tv Norge. Tirsdager kl. 22.30-23.30

Dere vet vel hva dette showet handler om, men nå kan dere tenke på omgivelsene de er i, for dit skal vi!





NIP/TUCK
Viasat 4. Mandager kl. 01.30-02.25
"«Nip/Tuck» avslører sannheten om kjærlighet, vennskap og lojalitet ved en klinikk for plastisk kirurgi i Miami. Vi følger de to kirurgene Sean og Christian, som i tillegg til å være kolleger, er bestevenner og medeiere i klinikken.
Denne serien har skapt debatt om kosmetisk kirurgi, og viser hva den kan og ikke kan tilby oss i vår søken etter lykke."


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar