onsdag, juni 2

Top Things To Do In Miami

Her er noen eksempler på hva vi kan gjøre i Miami!

1. Opplev ren nytelse på South Beach
South Beach, surfehovedstaden i Miami er stedet å nyte deg selv. Scenen lever absolutt opp til stereotypen av Miami. Du finner surfere fange bølgene i et turkis hav, modeller vandrene langs den gylne sanden og rollerbladers gli ned Ocean Drive. Hyper-garvede kjendiser gni oljet skuldre med hipsters på fortauskafeer, designerbutikker, fine barer og skumring-til-daggry klubber. De gjør dette til et perfekt sted for å slappe av etter å bla gjennom World Erotic Art Museum. Blant de typiske kaféer er Nikki Beach Club og Opium Garden, Mens flotte restauranter inkluderer Joe's Stone Crab, Som er kjent for sin legendariske lime pai.


2. Tenn cubanere i Little Havana
Besøk Little Havana for en smak av Cuba. Miami er utrolig stolte av dette nabolaget, selv om de ikke bor der. Calle Ocho (SW 8th Street) og området rundt er et bevis på den amerikanske drømmen. Her finner du mange restauranter og butikker som er kopier av deres seg hjem. Middelhavet stil hus med gyngestoler på trammen, duftende luft av tobakk wafting fra sigar butikker og summingen av latinsk musikk fra platebutikker.

3. Ha et Sex and the City øyeblikk
Det hippeste sted å besøke er Lincoln Road Mall. Designet av ikoniske Morris Lapidus på 1950-tallet, da den ble kalt «Fifth Avenue of the South", er det nå bare kjent av lokalbefolkningen som "Road". Vegg-til-vegg fortauskafeer, klubber og kulturelle arenaer delar langs dens lengde (fra Washington Avenue til Alton Road), ser glamorøse takket være en $ 16 millioner ansiktsløftning. Du kan forestille jentene fra "Sex and the City" klikke hælene rundt sitt stilige butikker. Blant de beste kafeene er de Van Dyke og Balans. Høydepunkter inkluderer glam homofile utested, The Resultat.


4. Få funky, fersk mat
Det er mer til amerikansk mat enn 24-timers diner og burgere i Miami. Her finner du spesielle restauranter som serverer fersk amerikansk mat. I South Beach-området, Barton G serverer fantastisk god mat funked opp med presentasjoner som inkluderer popcorn reker og grillet havabbor i en brun papirpose. En super Caesar salat leveres komplett med en ost-rivjern.. For de som foretrekker et lett måltid, det hippe hangout Segafredo er et flott alternativ. Her kan du spise velsmakende smørbrød, salater, desserter og carpaccios mens du slapper av på skjegg polstrede stoler og lytter til et soundtrack av kule lounge musikk hele dagen.


5. Shopping
I Miami, finner du de største kjøpesentrene, med designer butikker og forretninger som vil tilfredsstille enhver jente. South Florida's nyeste high end mall, Village Merrick Park har tre utendørs etasjer med 115 butikker og boutiquer, inkludert områdets eneste Burberry, pluss Diane von Fürstenberg, Etro, Gucci, Jimmy Choo og Sonia Rykiel. Det beste all-rounder Aventura Mall har alle de store varehusene, som Bloomingdale's og Macy's. Hvis du vil kjøpe topp-end T-skjorte med store dekorasjoner besøk Rebel. Long Island hipstere flokker hit for jeans og andre elementer fra Ya-Ya, Juicy Couture, Vince og Sass.


6. Handle med stjernene
I Miami, kan du observere kjendiser shoppe for designerklær dagen lang.. På Bal Harbour Shops, der Jennifer Lopez er kjent for å gå inn i Gucci og bruke et par tusen dollar på varer. Det er mest sannsynlig å se Britney Spears og Paris Hilton henge på South Beach, i butikker som Atrium. Eller lenger sør, hvor rappere som Diddy, Usher og Kanye West parkerer sine Rolls-Royce Phantoms foran Intermix å kjøpe noen Stella McCartneyklær.


7. Buff opp på stranden
I Miami, hvorfor kaste bort tid i treningsstudio når man kan nyte naturen mens du trener på stranden? Med sol, sjø og natur, kanskje strandidrett ikke engang virker som trening. For en enkel trening, ta en tråkkebåt eller Frisbee. delta i et spill av fotball eller runde volleyball. For engasjerende bølgeridning, lei en instruktør ved Florida Surf Lessons (http://www.floridasurflessons.com/). Men hvis det er for intens, så ro ned i en solnedgang med en yogaklasse. Kelly Slater: min nye surfende ektemann:


8. Glam deg opp for clubbing
Det finnes en håndfull glamorøse, bar-klubber på South Beach, der du kan leve ut fantasien til langt på natt. Den mørke, lysekrone opplyst Florida Room mikser old-schoolinnredning med det estetiske i et swanky cruise-skip, tiltrekker alle, fra unge hipstere og chic sophisticates til Golden Girls kloner på en fancy natt ute.

9. Besøk innspillingsteder
South Beach har en uoppnåelig filmaktig fantasi: neon glamour, kvasi-tropiske utsikt og pene kropper. Det er ingen overraskelse at filmskapere, elsker å lage filmer her. Siden dagene av 'The White Rose "på 1920-tallet, har filmindustrien engasjert i en berusende kjærlighetsforhold med byen, og du kan oppdage ledetråder til filmen stjernestatus. Nattelivet på Miami Beach har opptrådt i flere filmer, blant annet 1964; James Bond  "Goldfinger", og dens gangsta-rapper funksjoner i Brian De Palma's remake av "Scarface". En hårreisende scenen fra "Det er noe med Mary 'spilles ut på Cardozo Hotel, og det er en stor hovedrolle for Carlyle Hotel som en homofil klubb på flamboyant South Beach i" The Birdcage ".

10. Slipp ut ditt indre barn
For morsomme voksne, Miami Children's Museum er det ideelle stedet å besøke. Med en futuristisk design av den fremragende arkitektur praksis Arquitectonica, er det en spennende lekeplass med mange interaktive skjermer. Du kan oppdage en fargerik, mosaikk-flislagt sandslott, en teddy-bjørnutstilling og et TV-studio. Barn under fem år kan ha en opplevelse i et hav rom og nyte mer dagligdagse utstillinger: en bank med kasserer stasjoner og falske sjekker, et supermarked med kasse, politimotorsykkel og brannbil. Et besøk her vil være en endeløs kilde til glede for unger.

11. Oppdag et rustikk paradis
Hvis du har fått nok av sol og surfing, besøk Homestead. Denne "Frukt og Spice Park" er den eneste hagen av sitt slag i USA, en 30-hektar park stiller over 500 varianter av frukt, grønnsaker, krydder, urter, nøtter og eksotiske spiselige ting. En annen hvorav fruktoppdrett av gamle Robert, som begynte å selge familiens agurker fra en liten bod. Siden da har den vokst til en eksotisk stormagasin av frukt og grønt. I den herlige parken hvor du kan drikke fruktige milkshakes og kjøpe søte gaver.





Og mye myye annet, spesielt cruiset til Bahamas(les et av de første innleggene på denne bloggen), som blir en fantastisk opplevelse!

Nå har dere 22 dager på å bestemme dere for om dere skal bli med eller ikke:)
Husk, det er bare hotellet som skal betales da!
Fly tar vi senere, og lommepenger har dere hele TRE mnd på å spare!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar