torsdag, juni 17

Happy Hour

Hver kveld byr på et nytt eventyr i Miami, og som regel starter det på sminkebordet. Vi trenger ikke dra langt, for å starte suksessfulle vors. For på hotellet har vi jo en fantastisk lounge, både inne og ute, med bar, vannpiper, restaurant og god musikk.


Her får vi gratis drinker, hver kveld! Vi kan drikke så mye vi vil, uansett hva vi har lyst på! Den gratise alkoholen serveres jo kun under Happy Hour, som er fra 19-20, men da er vi jo allerede godt i gang!

A free drink is a free smile!


Så da klokken slager 20, har vi mange valg; Vi kan fortsette festen på hotellrommet, spille drikkespill og ha skikkelig bare-oss-jenter-vors, vi kan dra videre til klubber(som vi har gratis inngang til), eller vi kan fortsette der vi slapp, på det fantastiske hotellet vårt.


For hvis du tror at et vors der inkluderer oss, et kjærestepar og noen gamle damer, tar du riktig feil! Dette er et respektert hotell, med unge voksne som målgruppe. Så folk som bor på andre hotell, kommer til vårt for å få den luksuriøse følelsen, gode drinker og for å møte andre unge mennesker.




Dette er en invitasjon til fest på hotellet vårt!

1 kommentar:

  1. ÅÅÅåååå jeg ser det skikkelig for meg! :D
    gleder meg såååånn!! og det er VARMT og DEILIG bris <3
    takk <3<3<3vi har megaserr det beste hotellet!! Vi kan sitte som sex og singelliv jentene inne i bungalowen med eksotiske drikker og røyk :D <3

    SvarSlett