søndag, mai 23

Får jeg fri?

Det andre problemet noen kan ha, er å ta fri for å dra på tur.
Derfor ber vi deg tenke på dette:






















Jobb.
De fleste tar ferie rundt juni/juli/august, og jobben din trenger derfor folk rundt den tiden. Sjefen blir nok glad for å høre at du kan jobbe mens de andre ferierer, og heller ta to ferieuker i september. (Og når de andre kommer tilbake fra syden og skryter, tenk på hvor godt det er at du har fremdeles noe å glede deg til). Dessuten er det mye enklere å få fri på høsten istedet for rundt sommerferien.















Skole.
Uansett om du begynner skole til høsten eller fortsetter der du slapp før sommern, er august/september de "roligste" mnd. Du har god tid fram til eksamen, og kjøret har ikke startet. Du kan be om å få informasjon om hvilke forelesninger/temaer som skal taes opp de to ukene, og heller lese litt ekstra før du drar. Eller ta med deg læreboken og les den liggende på strandstolen under palmene.
Tenk på hvor mange som blir syk i løpet av et skoleår, og er borte i to uker, de klarer da seg fint likevel..? Og en tur til Miami, kan være en god måte å fylle opp tanken foran et langt skoleår!


















Kjæreste.
Hvis du har tenkt å holde sammen med kjæresten lenger enn til oktober, har dere god tid på å være sammen senere. Dette er en tur som vil gi deg gode minner, herlige opplevelser og fantastisk tid sammen med jentene! Alle har godt av dette. Og kanskje kjæresten savner deg så mye at han er ekstra snill når du kommer hjem igjen!














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar