lørdag, mai 22

1 krone her, 1 krone der, plutselig er du millionær!

Hvis dere ser på penger som det største hinderet på veien til lykkelige South Beach, kommer det her noen tips!:)

  • Varetelling. Alltid er det noen som trenger hjelp til varetelling rundt omkring i Tr. Heim. Her kan det være gode penger å tjene raskt. Som regel er lønnen på dette ganske bra også. Hvis jobben går over en helg, si 20 timer x 150 kr timen. Det blir 3000 kr skattefritt i lomma!

  • Se rundt deg. Trenger du virkelig det skoparet du ikke har brukt siden 2007? Eller det sofabordet som står i garasjen? Bruk finn.no og selg det du ikke trenger! Det koster mellom 0-35 kr for å legge ut en annonse. Selv om det bare er en genser til 100 kr, en bok til 50 kr eller et skap til 1000 kr, er dette lettjente penger. Selg eiendeler dere tror er klare for søppelkassa også, folk leter etter de merkeligste ting på finn.

  • Sitt barnevakt. Du får penger for å sitte å se på tv, mens du passer på at barnet har det bra der det ligger og sover stille i sengen sin. Hvis du får 500 kr for en kveld, trenger du bare sitte 16 ganger for å få råd til både hotell og fly i Miami!

  • Sitt aktmodell. Ikke jobben for den sjenerte, men å sitte aktmodell kan være spennende og utfordrende for den som er interessert i kunst og tegning. Her er ingen kriterier for utseende. Kunstskoler over hele landet bruker aktmodeller i undervisningen.  Du kan regne med en timelønn på rundt 150 kroner.

  • Støttekontakt. Du får ansvar for et barn/ungdom som er vanskeligstilt, og tar med denne personen på kino, pirbadet eller andre interesser barnet har. Dette gjøres som regel når du har tid(dag eller kveld), i noen timer. Timelønnen ligger på 120 kr, pluss at du får alle utgifter betalt. Grei jobb å bli betalt for å gå på kino..?

  • Samle inn tomflasker. Å samle inn tomflasker en het festivalnatt kan nok gi deg noen tusen i kontanter, men ellers er det kanskje ikke den enkleste måten å tjene raske penger.

  • Vaskehjelp. Spør den gamle nabokona, pappa eller en venninne som nettopp har hatt fest om å rydde/vaske huset. Her kan du tjene gode penger. Spesielt på timelønn, så velg noen med et stort hus.

PLUTSELIG, så har du mer enn nok penger, og kan nyte dette:




    Ekstraopplysning!

    Som dere vet, trenger dere tilsammen 8338 kr til et fantastisk hotell i to uker på South Beach, i nærheten av ALT og fly tur/retur.

    • To uker i Malaga, Spania (fly+hotell) koster 8766! Og det var det billigste alternativet! Det er ikke inkl. frokost, slik som vi har i Miami. Det er i tillegg laangt unna alt, både sjø, by og severdigheter.
    • To uker på hotell i Oslo med fly til/fra Trondheim: Billigste pakkereisen er et hotell som ligger ved flyplassen, totalt 8723 kr.
    • Fly og to ukers hotell i København sentrum, billigste alternativ, pakkereise: 9937 kr
    • Fly + to ukers hotell i Ayia Napa, billigste alternativ, pakkereise: 11.731 kr



    Håper dette gir dere en aha-opplevelse på hvor billig denne miami-turen blir!

    Bare sjekk selv:


    Alle disse pakkereisene er inkludert 20 % rabatt!
    Syko.







    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar